ACCESSOIRES


Edgi PP-PE 45/60

Multi-functionele afboording in PP / PE

Edgi is een zwarte, soepele en economische boord voor het afbakenen van grasvelden, bloemperken, enz. Zijn flexibiliteit en wendbaarheid maken het mogelijk om kleine bochten te realiseren.

Technische fiche

Edgi Alu/Corten 100

Rechte of flexibele L afboording

De Edgi metalen afboordingen laten toe de buitenvormen van bloemenperken in openbare of privé tuinen te kunnen volgen. Stijf maar flexibel worden ze gebruikt om alle mogelijke geometrische vormen te creëren: in rechte lijn, in een hoek of afgerond.

Technische fiche

BollardPlast

Paal met diamantkop

De BollardPlast palen zijn een ideale oplossing voor het oriënteren en het in goede banen leiden van het verkeer. Gemaakt van gerecycleerd plastic, zijn de BollardPlast palen stevig, rotbestendig en gemakkelijk te plaatsen. Ze maken het mogelijk om zones af te bakenen, wild parkeren te voorkomen, en de toegang voor auto’s te verhinderen terwijl voetgangs of fietsers voorbij laten gaan.

Technische fiche

BorduPlast

De gerecycleerde plastic afboording

De Borduplast palen laten toe een scheiding te creëren tussen verschillende ruimtes op één of meerdere niveau’s. Gemaakt van gerecycleerd plastic is elk gedeelte hol, en ongeveer 65% lichter dan vergelijkbare betonproducten. De palen kunnen geplaatst worden zonder zwaar materiaal, ongeacht het type terrein.

Technische fiche

DecoStix 60

Bodembedekking uit gemineraliseerd hout - Extra sterk

DecoStix 60 is samengesteld uit gemineraliseerde houtschors en bedoeld als bodembedekking voor bloemperken en bloembakken. Deze spaanders beperken het onderhoud door het verschijnen van onkruid te verminderen en de verdamping te reduceren.

Technische fiche

HydraLook 70-100

In hoogte verstelbare drainerende inspectieput

Het grindrooster HydraLook bedekt en beschermt de afvoerpunten tegen rollend grind en verstoppingen door bladeren of takken. De bovenste afsluitplaat kan naar boven getild worden voor onderhoud en voor controle van de afvoergoten.

Technische fiche

SilexTop 80 - 1,50 m

L profiel - Grindstop voor groendaken

SilexTop 80 is een aluminium L-vormige grindstop. Het verticale deel is geperforeerd om de waterstroom naar de evacuatiezone mogelijk te maken. Een plaat verzekert de verbinding tussen twee elementen.

Technische fiche

RB Line 800

Wortelweringsscherm

RB Line 800 is een wortelwerend scherm om het waterdichtheidsmembraan te beschermen. Het wordt geplaatst tussen de waterdichting en het drainagemembraan. Er moet een overlapping van minimum 30 cm strook op strook voorzien worden.

Technische fiche